Pemandu Kereta Kemalangan Lesap

on 12 September 2012


Kemalangan sebuah Honda City dengan treler di Kilometer 173, Lebuhraya Utara-Selatan (Plus), berdekatan Bandar Baharu, menimbulkan tanda tanya berikutan polis dipercayai menemui dadah dalam kereta tersebut, kelmarin.


Lebih mengejutkan, pemandu kereta terbabit dipercayai terus menghilangkan diri, manakala rakan lelakinya yang dikejarkan ke Hospital Parit Buntar akibat kecederaan melarikan diri sebelum pemeriksaan dilakukan.

Kejadian dipercayai berlaku jam 11 pagi apabila sebuah kereta yang dinaiki 2 lelaki melanggar bahagian belakang treler berkenaan yang sebelum itu terbabas di lereng bukit.Sumber berkata, akibat pelanggaran tersebut, kereta yang dinaiki 2 lelaki itu rosak teruk, sementara pemandu treler berkenaan yang cedera dihantar orang ramai ke hospital berhampiran.

Menurut sumber, orang ramai yang cuba membantu mangsa yang berada di dalam kereta terbabit terkejut apabila tidak menemui pemandunya.


“Ketika orang ramai datang membantu, tempat duduk pemandu kosong dan hanya penumpang saja di tempat duduk penumpang depan yang cedera dan dibawa ke Hospital Parit Buntar bagi menerimakan rawatan.


Ranking: 5

{ 4 Comments... read them below or add one }

Hanif Idrus mengatakan...

Emmm..habislah penumpang tu..


12 September 2012 23.36
Cik Nurul Siezuka mengatakan...

Dah bawak brg terlarang.. Mestilah lari..


25 Oktober 2012 12.09
mira_nas mengatakan...

ada benda yang tak kena la tu.. sebab tu lari..


23 Januari 2013 00.36
Dimensi Androids mengatakan...

ada2 sja..

http://dimensiandroids.blogspot.com/


16 Mei 2013 09.57

Poskan Komentar

 
© JOMKONGSISTORY.COM All Rights Reserved