Artis Lelaki Kacak Bermisai

on 02 April 2012

Artis Lelaki Kacak Bermisai 2012? Tajuk entri yang agak mengarut "Artis Lelaki Kacak Bermisai". Cuba korang bayangkan muka Aaron Aziz bermisai? Pernah nmpak tak Aaron Aziz bermisai di dalam lakonan ataupun luar lakonan? Mesti korang tak pernah nampak kan. Memang jarang artis di Malaysia ini yang akan menyimpan misai mereka. Lagi-lagi artis macam Aaron Aziz, Shaheizy Sam dan Aizat. Kalaulah diorang ni bermisai, sesuai tak?

Lelaki Kacak Bermisai
Entah gambar siapa ni, main ambil ja dari Google!


Macam mana dengan gambar di atas? Macam Lelaki Kacak tak uncle tu? Kalau la Aaron Aziz bermisai? Lagi kacak kot. Cuba tengok !


Aaron Aziz

Aizat Amdan

Akim
Alif Aziz
Awal Ashaari
Dafi
Kamal Adli
Nabil Raja Lawak
Nazim Othman
Tomok
Haha. Muka Tomok dalam gambar tu memang sesuai digelar ' Lelaki Kacak'. Kacak ker? Kesian artis-artis ni dipasang misai. Entah siapa punya kerja la. Tolong la vote siapa antara artis di atas paling kacak?

Kredit untuk blog: akusyafrina.blogspot.com
Ranking: 5

{ 13 Comments... read them below or add one }

Hanif Idrus mengatakan...

Aizat tahap kelakau..hehhhe


3 April 2012 19.21
Eniq_Fanfict mengatakan...

aliff aziz tak ssuai ngan misai tu,,hahahaaa
pdm misai tu,,bru hensem..xDDD

btw,,,nazim othman oke dgn misai..hahahahaa


5 April 2012 22.47
Iena Eliena mengatakan...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com


7 April 2012 23.23
wazy mengatakan...

hahahahaha baik punyer edit,apa-apa pun bermisai tu memang kacak


14 April 2012 00.51
Iza Teratak Usang mengatakan...

Hahaha...
kacak ke dengan misai?


1 Mei 2012 16.23
Md NaKkS mengatakan...

kacak la tuu.. hehe


1 Mei 2012 20.24
Pokok Manggis Depan Rumah mengatakan...

kacak2.. pandai yea buat ni :-)


9 Mei 2012 14.19
Shafiq Mujahid mengatakan...

kacak lah sangat.. gelak sorang diri adalah.. huhuhu ^^


27 Mei 2012 14.27
shahjiehan mengatakan...

hahaha.. kacak la sgt


28 Mei 2012 11.53
Ikhwan Reyes mengatakan...

kacaklah sangat... ni lagi kacak lah bro -> Lelaki kacak paling sempoi


8 Juni 2012 13.51
www.aduhai.web.id mengatakan...

he...3x macem-macem aje


20 Juni 2012 00.42
unik-aneh.com mengatakan...

hahaha,,,,blogwalking brow


15 Juli 2012 03.11
Nur Amalina mengatakan...

hahaha,kelakarnye..


17 Juli 2012 15.17

Poskan Komentar

 
© JOMKONGSISTORY.COM All Rights Reserved