LIVE STREAMING RAJA LAWAK 6 | ASTRO WARNA ONLINE

on 20 Januari 2012

LIVE STREAMING RAJA LAWAK MUSIM KE-6 | ASTRO WARNA ONLINE

Assalamualaikum & salam sejahtera

Kini anda boleh menonton Raja Lawak Musim Ke-6 secara Online. Mungkin link Streaming agak slow untuk sesiapa yang menggunakan kelajuan internet rendah. Apa-apapun anda cuba la dulu. Semoga berjaya menonton. 

RAJA LAWAK MUSIM KE-6 | ASTRO WARNA ONLINE !

KLIK LINK DI BAWAH:



P/s: Jika anda tidak dapat menonton Raja Lawak Online menggunakan link di atas, saya minta maaf. Saya cuma kongsikan apa yang saya tahu dan pernah gunakan. Terima kasih~


Wassalam~


 
Derma [LIKE] Anda!


Ranking: 5

{ 6 Comments... read them below or add one }

dyabunga mengatakan...

walaupun xde astro , tp dapt jugk tgk..hehe


21 Januari 2012 01.22
Karbon Kopie mengatakan...

tengok kat utube je la jawabnye...:P


21 Januari 2012 02.29
Miss Nadya mengatakan...

xdpt tengok sebab line slow.:)


21 Januari 2012 23.30
Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi mengatakan...

hehe.. boleh.. tp tu la kena laju la internet.. baru best!


22 Januari 2012 13.04
Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi mengatakan...

haha.. memang slalu tengok kat utube.. 2, 3jam lepas live kat tv mesti ada yg share,,


22 Januari 2012 13.06
Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi mengatakan...

sama la mcm sy gak.. kawn2 download.. huhu


22 Januari 2012 13.06

Poskan Komentar

 
© JOMKONGSISTORY.COM All Rights Reserved